Dzērvenes

1. Dzērveņu izplatības vēsture. 2. Izplatītākās dzērveņu sugas. 2.1. Purva dzērvene. 2.2. Lielogu dzērvene. 3.Izplatītākās dzērveņu šķirnes. 4. Stādījumu ierīkošana un kopšana 4.1. Vietas izvēle un lauka sagatavošana. 4.2. Apūdeņošana un laistīšanas sistēmas ierīkošana. 4.3. Mēslošana. 4.4. Mulcēšana. 4.5. Ķemmēšana un stīgu apgriešana. 4.6. Nezāļu ierobežošana. 5. Dzērveņu augšanu ietekmējošie vides faktori. 6. Lielogu dzērveņu slimības un kaitēkļi, to ierobežošana. 6.1. Slimības. 6.2. Kaitēkļi. 7. Ražas vākšana, uzglabāšana un pārstrāde. 8. Dzērveņu audzēšana Latvijā un ekonomiskā puse.

Tips: Referāts
Apjoms: 15 Lpp.
Jomas:

Pārtikas tehnoloģija un kulinārija

Publicēts: 5/7/2016
Faila izmērs: 48 Kb
Faila tips: .docx

Šodienas īpašā cena:

2.45 €

Pirkt

Bez maksas:

0,00 €

Turpināt
* - ievietojot savu darbu