Garšaugi un garšvielas

Šis darbs ir veltīts garšaugiem un to pielietojumam. Tika veiktas divas aptaujas un divas intervijas. Darba mērķis bija iepazīt un izpētīt garšvielu un garšaugu nozīmi cilvēku dzīvē. Veicot aptaujas, noskaidrojās, ka cilvēki pazīst tikai melnos piparus, Vegetu, Santa Maria, lauru lapas, ļoti slikti pārzin garšaugu daudzveidību. Lasot dažādu literatūru un aptaujājot cilvēkus, pierādās ,ka garšaugi ir arī izmantojami medicīnā un ir pilni ar vitamīniem un minerālvielām. Darba mērķis: Iepazīties un izpētīt garšaugu un garšvielu nozīmi cilvēka dzīvē. Darba uzdevumi: 1. Izzināt garšaugu un garšvielu vēsturi, izmantojot dažādus literatūras avotus. 2. Noskaidrot kādus garšaugus un garšvielas cilvēki izmanto savā uzturā. 3. Uzzināt par garšaugu nozīmi cilvēka uzturā. 4. Veikt intervijas un analizēt iegūtos datus.
Tips: Kursa darbs
Apjoms: 45 Lpp.
Jomas:

Pārtikas tehnoloģija un kulinārija

Socioloģija

Publicēts: 12/22/2011
Faila izmērs: 5352 Kb
Faila tips: .doc

Šodienas īpašā cena:

3.45 €

Pirkt

Bez maksas:

0,00 €

Turpināt
* - ievietojot savu darbu