Prakses atskaite. Mikro, mazo un vidējo uzņēmumu vadība
1. Gan Bei. 2. Uzņēmuma kā sistēmas darbības raksturojums. 3. Uzņēmuma struktūra, tās atbilstība uzņēmuma mērķu īstenošanai. 4. Lēmumu pieņemšanas procesi uzņēmumā. 5. Organizācijas veids, tā atbilstība uzņēmuma stratēģiskajiem mērķiem. 6. Restorāna kopējais vērtējums. 7. Uzņēmuma darbības SVID analīze. 8. Uzņēmuma stratēģija, tā atbilstība iekšējai/ ārējai videi. 9. Uniformas standarti. 10. Tirdzniecības zāles sagatavošana viesu apkalpošanai. 10.1. Mazgāšanās līdzekļi. 10.2. Prasības,kādas tiek izvirzītas viesmīlim apkalpošanas laikā. 10.3. Viesmīļa darba piederumi. 11. Apkalpošanas standarti. 11.1. Etiķetes likumi. 11.2. Viesu sagaidīšana un pasūtījuma pieņemšana.Tips: Referāts
Apjoms: 25 Lpp.
Jomas:
Uzņēmējdarbība
Publicēts: 3/11/2019
Faila izmērs: 188 Kb
Faila tips: .docx
Bez maksas: