Restorāna prakses atskaite

1. VISPĀRĒJĀS ZIŅAS PAR UZŅĒMUMU. 1.1. Uzņēmuma nosaukums, adrese. 1.2. Organizatoriskā struktūra, strādājošo skaits, strādājošo darba režīms. 1.3. Uzņēmuma ražošanas un apkalpošanas procesa īss raksturojums. 1.4. Produktu piedāvājums. 1.5. Izejvielu tirgus. 1.6. Saražotās produkcijas tirgus. 2. TEHNOLOĢISKIE PROCESI. 2.1. Izejvielu sagāde. 2.2. Izejvielu uzglabāšana. 2.3. Izejvielu pirmapstrāde. 2.4. Ēdienu gatavošana. 2.5. Gatavās produkcijas realizācija. 2.6. Atkritumu apsaimniekošana. 3. SANITĀRHIGIĒNISKĀS PRASĪBAS UZŅĒMUMĀ. 3.1. Tīrīšanas un dezinfekcijas plāns izvērtējums. 3.2. Telpu, iekārtu sanitārā un strādājošo personīgās higiēnas kontrole uzņēmumā. 4. TEHNOLOĢISKĀS IEKĀRTAS. 4.1. Tehnoloģisko iekārtu efektivitāte. Iekārtu efektivitātes novērtējums. 4.2. Ražošanas telpu plāns ar iekārtu izvietojumu.

Tips: Prakses atskaite
Apjoms: 31 Lpp.
Jomas:

Pārtikas tehnoloģija un kulinārija

Publicēts: 3/4/2017
Faila izmērs: 68 Kb
Faila tips: .docx

Šodienas īpašā cena:

3.75 €

Pirkt

Bez maksas:

0,00 €

Turpināt
* - ievietojot savu darbu